Ara llegint
Els hotelers de Menorca reben formació sobre els productes agroalimentaris locals que han d’oferir als clients

Els hotelers de Menorca reben formació sobre els productes agroalimentaris locals que han d’oferir als clients

Els hotelers de Menorca reben formació sobre els productes agroalimentaris locals que han d'oferir als clients

L’Associació Hotelera de Menorca (ASHOME) ha acollit una jornada formativa per als seus associats per interpretar i aplicar correctament l’article 102 de la Llei per a la circularitat i la sostenibilitat del turisme de les Illes Balears. L’objectiu final d’aquesta jornada és que els establiments turístics avancin en la compra de productes provinents del sector primari de les Illes Balears i, així, garantir el compliment de la normativa en vigor.

Aquesta Llei estableix precisament que els establiments turístics han de garantir que es consumeixi un percentatge de productes que venguin del sector primari de les Illes Balears que, com a mínim, s’ha de situar entre el 3 i el 5%, en funció de la categoria de l’establiment.

En aquesta línia, un dels objectius de legislatura de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural és que tant la població local com els visitants a través del sector turístic incrementin el consum de productes que provenen de les explotacions agràries, així com del sector pesquer.

Entre els mesos de gener i març, la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local ja va dur a terme diverses jornades de formació sobre aquest tema, adreçades als inspectors de turisme de cada un dels consells insulars, que són les administracions encarregades de controlar l’aplicació de la Llei per a la circularitat i la sostenibilitat en el turisme en els establiments de cada illa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt