Ara llegint
Imatges belles per descobrir el fons de la mar

Imatges belles per descobrir el fons de la mar

Imatges belles per descobrir el fons de la mar

Per segon any consecutiu, el Certamen Audiovisual per a la Conservació del Mar Balear (MARE) proposa una immersió al medi marí a partir d’una proposta fotogràfica expositiva. L’exposició a peu de carrer titulada “Històries del nostre mar” planteja descobrir el fons mar a través de les imatges guanyadores del concurs MARE 2022 amb les paraules, sentiments i sensacions dels participants de la passada edició.

La relació d’amistat amb un pop a Eivissa, la increïble història de Pedro i el seu retrat de balena geperuda que es va intentar rescatar al Llevant de Mallorca, diverses mirades de la posidònia mil·lenària que trobem a les Salines d’Eivissa i Formentera o les impressionants coves que ens captiven a Menorca, són algunes de les històries que es podran conèixer dins lexposició.

A partir d’avui i fins al 25 de setembre, “Històries del nostre mar” es podrà visitar a la plaça dels Pins a Ciutadella. Aquesta és la darrera parada de l’exposició després de recórrer totes les illes; Mallorca, Eivissa, Formentera i ara Menorca.

Aquesta exposició arriba a Ciutadella de la mà de MARE emmarcada també a la setmana col·laborativa entre MARE i el festival Ocean Film.

“La comunitat de fotògrafs submarins de Menorca és una comunitat activa i implicada en la conservació del patrimoni natural. La seva feina, dins de MARE, ens obre una finestra a aquest medi fascinant, desconegut i alhora increïblement proper que són les aigües que envolten l’illa” ha explicat Sara García Betorz, coordinadora de MARE.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella estam molt contents de poder acollir aquesta exposició. Desitjant que a les properes exposicions tornin a arribar a la nostra ciutat. I així, poder donar suport al missatge de la importància de conservar el nostre mar”, ha dit el regidor de cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, Miquel P. Fullana.

“El món marí segueix sent avui dia un dels nostres entorns més desconeguts. Per això, des de Menorca Preservation creiem que aquest tipus d’iniciatives són indispensables per seguir avançant cap a un coneixement més gran que, al seu torn, ajudi a aconseguir una major involucració de la ciutadania en la protecció i preservació del nostre patrimoni natural”, afegeix Sara D’Eustacchio, responsable de comunicació de Menorca Preservation.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt