Ara llegint
Menorca estrena un carril bici a les immediacions de l’aeroport

Menorca estrena un carril bici a les immediacions de l’aeroport

Menorca estrena un carril bici a les immediacions de l'aeroport

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha finalitzat el projecte constructiu del carril bici a la Me-14, situat entre la rotonda de l’aeroport i l’encreuament del Camí Vell de Sant Climent.

L’obra ha estat executada per l’empresa Juan Mora S.A. amb un pressupost adjudicat de 218.250 euros, IVA inclòs.

Les actuacions que s’han dut a terme són la retirada d’enderrocs, desbroçada, poda selectiva i moviments de terres per a la plataforma viària que té una longitud d’uns 380 metres, entre el carril bici de la Me-12 i el Camí Vell de Sant Climent; s’ha ampliat el pas de bestiar inferior i d’accessos; s’han implantat elements de drenatge de la plataforma; s’ha pavimentat el carril bici d’una amplada de 2,5 metres, amb aglomerat asfàltic tintat en vermell; i s’ha implantat la senyalització horitzontal i vertical. 

“Per a promocionar la mobilitat sostenible és necessari disposar d’una infraestructura adequada com aquest carril bici que hem executat. Actualment, tenim carril bici des de Maó fins a la rotonda de l’aeroport i amb aquest nou tram d’ara es dona continuïtat al carril bici existent fins al Camí Vell de Sant Climent on hi ha una ruta cicloturística”, ha exposat avui el conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado, durant la presentació d’aquesta novetat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt