Ara llegint
Menorca garanteix el servei de Jaleo Bus per a les festes patronals del 2023

Menorca garanteix el servei de Jaleo Bus per a les festes patronals del 2023

Ja es poden comprar els tiquets pel Jaleo Bus de les festes de Sant Joan

El Consell Insular està treballant en l’adjudicació d’aquest important contracte per als pròxims dos anys atès que va quedar deserta la primera convocatòria. Cap de les empreses del sector del transport de passatgers per carretera va decidir presentar oferta tot i el considerable augment de la proposta econòmica.

Aquesta nova licitació del Jaleo Bus inclourà la venda anticipada per internet i presencial dels tiquets de les respectives festes. Aquesta modalitat de venda per internet anticipada evitarà fer cues per adquirir els bitllets i alhora suposarà poder realitzar una millor gestió dels recursos humans disponibles, ateses les dificultats manifestades per les empreses del sector a l’hora de contractar conductors.

Tot i que hi queden poques setmanes per a la celebració de les primeres festes patronals, que són les de Sant Joan, el servei està assegurat.

En qualsevol cas, es garanteix el dispositiu de Jaleo Bus encara que sigui fora del marc contractual atès que es disposarà, si n’és el cas, de contractació específica per atendre els trasllats i necessitats de mobilitat de totes les persones que vulguin participar d’aquestes festes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt