Ara llegint
Comença la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de s’Horta

Comença la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de s’Horta

Comença la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de s'Horta

Els operaris de l’empresa adjudicatària del canvi de gespa del camp de futbol de s’Horta han procedit aquests dies a eliminar la vella gespa del camp de sa Lleona. L’Ajuntament de Felanitx ha informat que el cost del canvi d’aquesta instal·lació i la millora de tot el sistema de reg de la part inferior del terreny de joc tendrà un cost de 247.000 euros i que hi ha un període d’execució de sis setmanes que podria ser menys, depenent de les inclemències meteorològiques.

Com ja va assenyalar la batlessa, Catalina Soler, el canvi d’aquesta gespa “era una prioritat per a l’equip de govern a causa del seu mal estat. Així, des del primer dia que assumirem el govern municipal hem fet feina perquè pogués ser una realitat
aquesta petició dels esportistes de s’Horta”.

Per la seva banda el regidor d’Esports, Toni Peña ha manifestat que “aquesta era una instal·lació del 2005 i utilitzada diàriament al llarg d’aquests quasi vint anys, això havia provocat un increment de les abrasions i lesions als jugadors, a més de problemes amb els bots de la pilota”. Ara, amb la nova instal·lació, assenyala Peña que “ara comptarem amb una instal·lació que tendrà les darreres innovacions en la gespa esportiva. Tendrem una gespa més curta, 45 mil·límetres, però amb una capa d’amortiment inferior molt més ample, d’uns 20 mil·límetres. És un sistema de darrera generació que fa que s’esmorteixi molt més l’impacte, a la vegada que fa que la gespa no agafi tanta temperatura i millori les condicions de joc”.

A més, amb la nova instal·lació del reg és preveu un un control més estable del reg en tot el terreny de joc. Ara, tots els equips de futbol s’han traslldat al nucli veí de s’Alqueria Blanca (Santanyí) per a poder dur a terme els entrenaments i partits al llarg d’aquestes sis setmanes en les quals es durà a terme el canvi de gespa.

Així, el regidor d’Esports, Toni Peña, també vol agrair a famílies i jugadors la seva paciència aquestes setmanes així com als responsables municipals de l’Ajuntament de Santanyí i al Club Esportiu de s’Alqueria la cessió de les seves instal·lacions als equips de s’Horta.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt