Ara llegint
El Santuari de Gràcia reobri després de reparar la zona d’aparcament

El Santuari de Gràcia reobri després de reparar la zona d’aparcament

El Santuari de Gràcia reobri després de reparar la zona d'aparcament

L’Ajuntament de Llucmajor ha recepcionat les obres de reforma del Santuari de Gràcia, iniciades fa uns mesos després que la zona de l’aparcament es veiessin afectades per un arrossegament de terres després d’unes pluges torrencials que van danyar el terreny i que representava un perill real per als visitants. Aquell esdeveniment va obligar a tancar el recinte i regular les seves visites mitjançant la sol·licitud de cita prèvia.

La reparació i consolidació del mur de l’esplanada de l’aparcament, assegurant els dos trams que van sofrir el lliscament sumen prop de 50 metres lineals i van ser licitades per un import de 349.188 euros provinents dels romanents de tresoreria.

A partir d’ara, serà la Parròquia de Sant Miquel i l’Ermita de Sant Honorat els qui a partir del mes de novembre procedeixin a la retirada i poda d’una zona de vegetació que també representen un risc per als visitants. Es preveu que aquests treballs, que ja estan en procés de contractació, estaran conclosos el mes de novembre i que, posteriorment, es procedirà a l’obertura als veïns i visitants del Santuari de Gràcia.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, “aquesta recepció de les obres suposa el compliment d’un compromís al qual arribem fa més d’un any amb el Bisbat de Mallorca, amb la parròquia de Sant Miquel i amb els veïns i veïnes de Llucmajor. Molt aviat Gràcia tornarà a estar obert a causa de les mesures de seguretat que vam haver d’adoptar fa uns mesos, la qual cosa suposa un motiu d’alegria per a tots els llucmajorers i llucmajoreres”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt