Ara llegint
Llucmajor sembra 200 arbres i 700 arbusts a les vies públiques i zones verdes

Llucmajor sembra 200 arbres i 700 arbusts a les vies públiques i zones verdes

Llucmajor sembra 200 arbres i arbusts a les vies públiques i zones verdes

L’Ajuntament de Llucmajor, a través de la seva àrea de Manteniment Urbà i la seva Brigada Municipal, planta aquests 200 arbres i altres 700 plantes arbustives repartides per tot el municipi, que suposen una inversió de 29.000 euros.

Les ubicacions preferents per a la plantació han sigut places, parcs i zones verdes dels nuclis poblacionals de Llucmajor.

Aquesta actuació persegueix reposar posicions que han hagut de ser anul·lades per problemes estructurals o de seguretat dels arbres, i oferir majors espais d’ombra en espais que fins ara no disposaven d’elements que permetessin protegir-se del sol.

Amb aquesta acció s’estima que es compensa l’emissió de 2 tones de CO2 a l’atmosfera, per la qual cosa és un element més per a mantenir la sostenibilitat del municipi al costat d’altres actuacions desenvolupades des d’aquest àrea com per exemple el control d’abocaments que es ve produint durant els últims mesos.

Per a Tomás Sastre, regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, “aquestes actuacions són molt demandades pels nostres veïns i veïnes que demanden més espai d’ombra al mateix temps que, per part nostra, reposem posicions que s’han vist afectades per alguna malaltia de l’arbre o per causes meteorològiques com a temporals que han pogut afectar a determinades unitats”.

La batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas ha volgut destacar que “seguim i continuarem apostant per les nostres zones verdes, perquè siguin espais més amables per als nostres veïns i veïnes, a més de que ens ajudaran d’aquesta manera a lluitar contra els efectes de les altes temperatures i la contaminació”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt