Ara llegint
El Pla de Mallorca promourà el consum de productes de Quilòmetre Zero entre els turistes

El Pla de Mallorca promourà el consum de productes de Quilòmetre Zero entre els turistes

El Pla de Mallorca promourà el consum de productes de Quilòmetre Zero entre els turistes

Els batles i batlesses del Pla de Mallorca, acompanyats per la presidenta de la Mancomunitat del Pla de Mallorca i pel director insular de Turisme, Governança i sostenibilitat del Consell de Mallorca, s’han reunit aquesta setmana a la bodega Santa Caterina de Sencelles.

En el transcurs de la Trobada s’ha presentat el treball realitzat per l’empresa Aurea Nature en el marc del projecte de Sostenibilitat Turística en Destins de promoció audiovisual de la comarca. Aquest treball s’ha presentat en format base de dades oberta al públic en general.

També s’ha donat compte per part de l’empresa Global Dit SL de la feina que s’està realitzant per implementar durant els propers mesos, l’estratègia d’inclusió dels productes de Quilòmetre Zero a la comarca.  Ara es fa un inventari amb la col·laboració dels ajuntament de productors locals. Posteriorment es volen generar sinergies entre les empreses d’allotjament i de restauració i els productors locals com una via de promoció. 

L’empresa aplicarà al Pla de Mallorca, una estratègia d’inclusió de productes de Quilòmetre Zero que s’afegeixi al model de destinació rural del Pla i que incentivin l’emprenedoria i ofereixin noves oportunitats laborals als seus habitants. El turisme gastronòmic, per tant, que espera treballar la Mancomunitat, cerca l’origen, les arrels que porten al turista a través de diversos productes, a tenir una experiència memorable, on recordarà olors i/o sabors oblidats. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt