Ara llegint
Telefónica retira 115 cabines de la via pública de Palma

Telefónica retira 115 cabines de la via pública de Palma

Avui ha començat el procés de retirada de les cabines telefòniques dels carrers i places de Palma. El batle de Palma, Jose Hila; la tinent de batle d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor; la regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa; el coordinador general d’Infraestructures, Luis Sureda, i el responsable territorial de Telefònica, Aitor Ortega, han explicat avui a la plaça París l’actuació que durà a terme Telefónica els propers mesos i que suposarà la desaparició de les cabines. Així, a partir d’avui, l’empresa CIRCET, adjudicatària de Telefònica que s’encarrega de dur a terme les tasques de desmuntatge de les cabines i la posterior pavimentació de l’espai públic que han ocupat durant tots aquests anys, començarà a fer feina a la Plaça París fins arribar als 115 punts de Palma que disposen d’aquests elements. El batle ha remarcat que “amb aquesta actuació, es lleva del carrer un element en desús i que s’havia convertit en un punt d’incivisme”. “Donam resposta a una reivindicació de la ciutadania que permetrà millorar l’entorn dels nostres barris. Amb els anys, les cabines s’havien convertit en punts negres, i estaven plenes de pintades i brutors. Això ara canviarà, és una mostra de la Palma que cuida de la ciutat”. L’actuació ha estat possible gràcies a la coordinació entre les àrees de Govern Interior i, també, del Servei d’Accessibilitat, Control i Ocupació de la via Pública (SACOV) de l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat, que ha estat treballant per a facilitar al màxim les feines a la via pública. Les cabines es retiraran de 115 punts ubicats a diferents indrets i barris de Palma

L’Ajuntament de Palma ha començat aquesta setmana el procés de retirada de les cabines telefòniques dels carrers i places de Palma, una actuació que s’executarà per encàrrec de la companyia Telefónica els propers mesos i que suposarà la desaparició de les cabines de la via pública.

CIRCET és l’empresa adjudicatària de Telefónica que s’encarrega de dur a terme les tasques de desmuntatge de les cabines i la posterior pavimentació de l’espai públic que han ocupat durant tots aquests anys, començarà a fer feina a la Plaça París fins arribar als 115 punts de Palma que disposen d’aquests elements.

El batle de Palma, José Hila, ha remarcat que “amb aquesta actuació, es lleva del carrer un element en desús i que s’havia convertit en un punt d’incivisme”. Ha dit també que “donam resposta a una reivindicació de la ciutadania que permetrà millorar l’entorn dels nostres barris. Amb els anys, les cabines s’havien convertit en punts negres, i estaven plenes de pintades i brutors. Això ara canviarà, és una mostra de la Palma que cuida de la ciutat”.

L’actuació ha estat possible gràcies a la coordinació entre les àrees de Govern Interior i, també, del Servei d’Accessibilitat, Control i Ocupació de la via Pública (SACOV) de l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat, que ha estat treballant per a facilitar al màxim les feines a la via pública.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt