Ara llegint
Aigües de Barcelona subministrarà l’aigua potable a la Mancomunitat del Pla de Mallorca els propers 20 anys

Aigües de Barcelona subministrarà l’aigua potable a la Mancomunitat del Pla de Mallorca els propers 20 anys

La Mancomunitat del Pla de Mallorca i l’empresa Societat General d’Aigües de Barcelona, S.A., han signat el contracte de concessió per al subministrament domiciliari d’aigua i el manteniment del clavegueram dels propers vint anys.

A l’acte hi han assistit la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pascual, el gerent de la Mancomunitat, Joan Cifre, i el representant de l’empresa Societat General d’Aigües de Barcelona, S.A., Guillermo Carbonero, acompanyat del responsable tècnic de la concessió, Tomás Vilafranca.

A la sessió plenària de la mancomunitat de dia 19 de novembre de 2021 es va adjudicar el contracte de concessió del subministrament d’aigua i manteniment de clavegueram dels municipis d’Algaida, Ariany, Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí, Maria de la Salut, Montuïri, Porreres, Santa Eugènia, Sineu i Vilafranca de Bonany per un import total de 41’5 milions d’euros, i una vegada transcorregut el termini per poder recórrer l’adjudicació, s’ha signat el corresponent contracte.

L’empresa Societat General d’Aigües de Barcelona, S.A., ha ofert un cànon inicial de 5.151.000 euros i un cànon variable és de 6,5% de l’import que es facturi anualment. L’empresa també haurà de realitzar millores tècniques del servei que seran beneficioses pels usuaris del servei com són: la implantació del sistema de tele-lectura, control de qualitat de l’aigua, mediadors del nivell de l’aigua dels pous, instal·lacions de sistemes de seguretat i gestió avançada del clavegueram.

“Aquest contracte suposa un avanç importat de la gestió de l’aigua de la mancomunitat del pla i l’establiment de sistemes tecnològics que evitaran el seu malbaratament i n’aprofitaran el seu ús”, segons han detallat des de la mancomunitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt