Ara llegint
Lloret de Vistalegre estrena el nou centre sociocultural, ubicat a l’antic centre parroquial

Lloret de Vistalegre estrena el nou centre sociocultural, ubicat a l’antic centre parroquial

Lloret de Vistalegre estrena el nou centre sociocultural, ubicat a l'antic centre parroquial

Avui ha quedat inaugurat el nou centre sociocultural de Lloret de Vistalegre, que s’ubica a l’antic centre parroquial, unes instal·lacions instal·lacions que tenen una capacitat per a més de 200 persones. Tant la redacció del projecte, com la direcció d’obres i el finançament han estat assumits pel Consell de Mallorca.

Durant la inauguració del centre, el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha recordat que ha estat una obra complexa per mor de les característiques de l’edifici, construït en els anys cinquanta sobre un talús amb els materials i tècniques de l’època. Ara, s’han suprimit les barreres arquitectòniques, obert finestrals per a aprofitar les seves vistes i fer l’edifici més sostenible. El cost total del projecte ha estat de 495.000 euros dels quals el Consell ha finançat el 80%.

El conseller Alzamora, ha destacat durant la visita a Lloret “la importància del Consell de Mallorca i la seva capacitat d’acció en els municipis”. En aquest context ha assegurat que en aquest cas concret i sense la col·laboració interinstitucional no s’haguessin pogut acabar les obres. “En un territori com el nostre, amb municipis petits, el Consell és el puntal que permet tècnicament i econòmicament fer funcionar la majoria d’ajuntaments. És el cas de municipis amb escassos recursos per la seva dimensió i capacitat financera”. D’acord amb el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, “el Consell de Mallorca té una incidència al territori total i absoluta. La seva capacitat per canviar de dalt a baix pobles i ciutats és real, tant pel seu pressupost com per la seva xarxa d’assistència tècnica i administrativa”, ha assegurat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt