Ara llegint
Jaume Alzamora: “El traspàs de les competències d’Agricultura al Consell ajudarà a impulsar la indústria agroalimentària”

Jaume Alzamora: “El traspàs de les competències d’Agricultura al Consell ajudarà a impulsar la indústria agroalimentària”

Jaume Alzamora: "El traspàs de les competències d'Agricultura al Consell ajudarà a impulsar la indústria agroalimentària"

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, s’ha compromès avui a seguir impulsant iniciatives que contribueixin a millorar el posicionament dels productes de Mallorca. En aquest sentit ha assegurat que “des de les institucions hem d’assumir la responsabilitat de posar tots els recursos necessaris per a garantir i millorar la comercialització dels productes, apostant per la qualitat, i fer que siguin cada vegada més atractius per als mercats”.

En aquest sentit ha recordat que amb la nova Llei de Consells, aprovada recentment, el Consell de Mallorca assumirà les competències en matèria d’agricultura i això “permetrà disposar de més eines que contribueixin a fomentar la industria agroalimentària”. Així, Alzamora ha insistit en la idea de continuar amb una aposta ferma per la qualitat i per millorar els canals de distribució del producte local.

Durant una visita a una fàbrica de sobrassada a Felanitx, Alzamora ha assenyalat que el conjunt de l’agricultura, la ramaderia, la pesca i el desenvolupament rural “constitueixen una part fonamental de la nostra economia, del nostre paisatge i de la nostra manera d’entendre el món”.

Segons Alzamora cal apostar per l’aplicació de polítiques encaminades a la seva sostenibilitat. “És fonamental per a garantir un territori amb futur i que al mateix temps generi oportunitats laborals dignes”, ha assegurat.

La sobrassada

Durant la visita, on ha coincidit amb el president del consell Regulador de la Indicació Geogràfica protegida Sobrassada de Mallorca,  el conseller ha reiterat el compromís de la institució insular amb el producte. De fet, en unes setmanes es posarà en marxa una campanya publicitària per a promocionar tant la sobrassada com la resta del producte local.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt