Ara llegint
Llubí acull una nova edició de la ruta de tapes amb tàperes

Llubí acull una nova edició de la ruta de tapes amb tàperes

Llubí acull aquest dissabte, dia 10 de juny, una nova edició de la ruta de tapes amb tàperes. “Llubí va de Tapes amb Tàperes” és el nom de la iniciativa creada fa gairebé una dècada sota l’organització de l’Ajuntament i la col·laboració de Sa Llubinera, Conserves Rosselló i Glosa Marina.

Vuit bars i restaurants de Llubí prenen part a la ruta de tapes: Ca’n Menescal, Es Cantó, Forn Can Ramon, Pub 6 Kaires, S’Acústic, S’Espipellada, S’aturada i Ses Nines. Un tren farà la ruta entre els establiments participants.

A més, l’esdeveniment comptarà amb la música en directe dels grups Els Megastars i Califòrnia, que actuaran a les dues places del poble.

Els assistents podran gaudir, a partir de les 20 hores de l’horabaixa, de plats tradicionals com llengua amb tàperes, la reina de la nit, però també d’innovacions com patata farcida de marisc amb tàperes, paté d’olives negres i tàperes, o dolços com rubiol amb crema caramel·litzada.

En aquesta edició el jurat del concurs de tapes estarà format per Damiana Pasqual i Maria Perelló Mas, professores de cuina de l’IES Alcúdia, i Pau Mateu Siquier, cuiner afeccionat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt