Ara llegint
Sa Xerxa de Teatre de Vilafranca celebra el seu vintè aniversari

Sa Xerxa de Teatre de Vilafranca celebra el seu vintè aniversari

Sa Xerxa de Teatre de Vilafranca celebra el seu vintè aniversari

Èxit de convocatòria i participació a la Diada que ahir ha orgaitzat Sa Xerxa de Teatre per a celebrar el 20è aniversari de la seva creació. Des de les 11 del matí i fins a les 22 hores del vespre, el municipi de Vilafranca de Bonany va estar ple d’activitats per a tota la família.

Grans i petits varen gaudir de la ludoteca de Mon de Colorins ubicada al Parc, el teatre amb “Maure el dinosaure“, la música d’Spaghetti Punky, el documental COM-PARTIR al Teatre, i l’energia de Possê. Les activitats es varen allargar fins al vespre amb l’espectacle Marabunta al poliesportiu. L’acte central del dia va tenir lloc a les 19:30 amb la GALA del 20 aniversari i l’estrena del videoclip ASTEROIDES de l’artista UMBERT. 

“Es fa difícil fer un resum de tot el que ha passat en aquestes dues dècades. Fora voler, hem descobert totes les dimensions del teatre. El teatre com element conformador de persones més cultes, més educades, més humanes…Per a nosaltres, impulsar el teatre és fer una aposta per la formació dels joves en valors humans i també per la inclusió social i la igualtat, des del convenciment que la cultura és un dret que ha de arribar a tothom” ha afirmat el President de Sa Xerxa de Teatre, Jaume Gomila. 

La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (FIET) es celebrarà la pròxima setmana, del 13 al 16 d’octubre. El Ministeri de Cultura i Esports acaba d’atorgar a la FIET  el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la infància i la joventut. L’organització de la FIET donarà a conèixer tots els detalls de l’edició d’enguany el pròxim dimarts en una roda de premsa a La Misericòrdia de Palma. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt