Ara llegint
Rècord d’espectadors a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Vilafranca

Rècord d’espectadors a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Vilafranca

Fira de Teatre Infantil i Juvenil de Vilafranca. FIET 2022

Més de 23.000 espectadors han passat per Vilafranca de Bonany durant els 4 dies que ha durat la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de leș Illes Balears. La organització calcula que 17.400 espectadors han guadit de les actuacions teatrals i entorn als 6.000 infants i pares han participat als jocs de la ludoteca del Parc. Han actual a la FIET 2022 un total 35 companyies teatrals: 12 de les Illes Balears, 11 de Catalunya, 1 de Madrid, 3 del País Basic, 1 de navarra, 2 de la Comunitat Valenciana i altres que han participat en les Jornades Bibliotecàries. 

Circ, Teatre físic al carrer, clown, comediant-drama, dansa, animació infantil, teatre familiar, titelles, pallassos, circ contemporani i tallers han omplit el programa d’activitats de la FIET 2022 des de dijous i fins al diumenge. De forma paral.lela, s’han duit a terme les Jornades Professionals enguany dedicades a la salut mental i les Arts Escèniques. 

Des de 2002 Vilafranca de Bonany és la seu d’aquesta fira que durant el mes d’octubre reuneix  al voltant de 19.000 espectadors i desenes de companyies i professionals de la gestió teatral, tant locals com de la resta d’Europa, convertint aquesta localitat en una referència del teatre per a nins i joves. La FIET és el projecte insígnia de l’associació sense ànim de lucre Sa Xerxa, fundada el 2003, amb l’objectiu de vertebrar i promoure l’oferta teatral per a infants i joves a totes les Illes. Fa uns dies, el Ministeri de Cultura ha guardonat la FIET amb el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Juventut. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt