Ara llegint
El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca s’aproxima als 20.000 visitants anuals

El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca s’aproxima als 20.000 visitants anuals

El Museu del Calçat i la Indústria d'Inca s'aproxima als 20.000 visitants anuals

Durant l’any 2023, el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca ha rebut un total de 18.606 visites, segons el balanç fet públic avui mateix. D’aquesta manera el centre expositiu de la capital del Raiguer es consolida com a referent a Mallorca superant les 60.000 visites. En concret, 64.829 persones han passat ja pels diferents espais del Museu des que va obrir l’any 2017. 

“Des de la reinauguració del Museu a finals de 2018, hem fet feina de valent per donar-li un impuls i captar visitants amb una gran mostra permanent, exposicions temporals, un espai per als infants i moltes activitats més”, ha explicat avui el regidor responsable del Museu del Calçat i la Indústria d’Inca, Andreu Caballero.

Per la seva part, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha destacat que “estam molt contents de veure com a poc a poc el Museu va creixent i es va convertint en referent. Persones d’arreu del món ens visiten i marxen molt satisfets i sorpresos per la gran qualitat de les exposicions”.

Increment de visites

Des de 2017 el nombre de visites al Museu del Calçat i la Indústria d’Inca s’ha anat incrementant progressivament passant de les 4.750 visites en 2018 a les més de 18.000 visites durant els darrers dos anys. Pel que fa al tipus de visitant, tot i que una gran part del públic continua sent local, també són molts els turistes que venen a Inca i aprofiten per veure el Museu.

Així doncs, un 10% de les persones que han visitat el Museu durant 2023 eren de nacionalitat Espanyola (sense comptar el públic de les Illes Balears), un 3% procedien d’Alemanya, un 2% de França, un 1,5% de la Gran Bretanya i un 2,5% d’altres indrets del món.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt