Ara llegint
Es posa en marxa el servei de socorrisme a la platja d’Alcúdia

Es posa en marxa el servei de socorrisme a la platja d’Alcúdia

Es posa en marxa el servei de socorrisme a la platja d'Alcúdia

La platja d’Alcúdia ja compta des d’aquest dissabte amb el servei públic de salvament amb la incorporació de 10 socorristes. La temporada 2024 comptarà amb un equip de 23 socorristes i es farà una renovació integral de les vuit torres de vigilància de la platja d’Alcúdia. Dia 1 de maig estaran la totalitat de les platges obertes del terme municipal d’Alcúdia, tant de la badia d’Alcúdia com de les platges de la badia de Pollença.

Des de l’Ajuntament d’Alcúdia estan satisfets que des d’aquesta temporada i durant els propers anys les platges d’Alcúdia tendran 1 mes més de vigilància del servei de salvament, donat que la temporada s’ha anat iniciant abans, de manera progressiva.

Els horaris del servei s’incrementen als mesos centrals d’estiu de 10h. a 19,30h. I la resta de mesos d’estiu és de 10h a 18h. Una temporada més estarà operatiu el servei d’accessibilitat per a persones amb alguna discapacitat perquè puguin gaudir de la platja que Alcúdia ha implementat de manera pionera, i que es dona a la platja d’Alcúdia, al mòdul de socorrisme.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt