Ara llegint
Inca tomarà les cases que hi ha davant el teatre per crear-hi una nova plaça

Inca tomarà les cases que hi ha davant el teatre per crear-hi una nova plaça

L’Ajuntament d’Inca ha adjudicat el contracte d’obres per l’execució del projecte de demolició de les edificacions existents davant el Teatre a l’empresa inquera Maties Amer SL. La finalitat d’aquesta actuació és la construcció d’una nova plaça a la capital del Raiguer.

«El Teatre és un equipament de referència cultural dins la ciutat d’Inca que de ben segur atraurà a nombrosos visitants. Per això, hem considerat oportú crear un nou espai lliure per la ciutadania i esponjar així la trama urbana», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Les obres de demolició afecten les edificacions ubicades en el número 7 i 9 del carrer Teatre; número 11, 13 i 17 del carrer Metge Martí; i número 72 i 88 del carrer Sant Bartomeu. D’aquesta manera, la nova plaça estarà ubicada just davant l’edifici del Teatre, en concret en el carrer Teatre amb cantonada carrer Metge Martí, així com s’especifica en el Pla General d’Ordenació Urbana. 

EL projecte d’esponjament del nucli antic amb la demolició dels edificis afectats per les obres de reforma i ampliació del Teatre Principal disposa d’un pressupost total de 645.372,29 euros. El Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics cofinançarà aquesta actuació amb 500.000 euros. 

El termini d’execució d’aquesta primera fase del projecte, consistent en l’expropiació i enderrocament de les cases, serà d’aproximadament dos mesos. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt