Ara llegint
L’Ajuntament d’Inca incorpora 44 persones a través del programa SOIB Reactiva 2023

L’Ajuntament d’Inca incorpora 44 persones a través del programa SOIB Reactiva 2023

L'Ajuntament d'Inca incorpora 44 persones a través del programa SOIB Reactiva 2023

L’Ajuntament d’Inca, mitjançant el Centre de Formació, inicia el projecte d’ocupació SOIB Reactiva 2023, amb el qual incorpora de forma temporal a la plantilla municipal 44 persones desocupades. A l’acte de benvinguda han assistit el batle d’Inca, Virgilio Moreno, la regidora de Formació i Ocupació, Maria Francisca Barceló. 

«Estam molt contents de tornar a posar en marxa aquest projecte i contribuir així a generar noves oportunitats als inquers i inqueres en situació d’atur de llarga durada i, d’altra banda, impulsar l’ocupabilitat de les persones joves», destaca Barceló. 

Aquest projecte té una durada de 6 mesos i compta amb dues línies de contractació. La primera dirigida a persones de 16 a 30 anys sense estudis superiors en situació d’atur; i l’altre per a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada.

Els llocs de feina que ocupen les persones contractades a la línia 1 són les  d’oficial administrativa, auxiliars administratives, monitora, informadors/es, peó jardinera, peons picapedrers i operària de neteja. La línia 2, inclou oficials administratives, conserges, informadors/es, oficials picapedrers, peons picapedrers, oficial jardiner i operàries de neteja.

El projecte SOIB Reactiva 2023 a Inca ha suposat una inversió total de 507.0739,21 € dels quals hi ha una aportació municipal de 34.758,69 € i ha estat promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt