Ara llegint
Amics de la Terra organitza un recorregut botànic a Son Torrella

Amics de la Terra organitza un recorregut botànic a Son Torrella

Amics de la Terra organitza un recorregut botànic a Son Torrella

Una trentena de persones ha participat aquest diumenge en un recorregut botànic organitzat per Amics de la Terra a Sa Coma de Son Torrella. Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte de Custòdia del Territori que l’entitat desenvolupa en aquesta finca situada a la Serra de Tramuntana.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència de Luís Nuñez, enginyer tècnic forestal i agrícola, i expert en arbres, qui ha compartit el seu vast coneixement sobre la biodiversitat botànica de la finca. Segons explica Amics de la Terra en un comunicat, els participants van gaudir d’una experiència educativa i enriquidora, descobrint la riquesa dels ecosistemes de la Serra de Tramuntana i el seu immens valor cultural i biològic.

Gràcies a l’Acord de Custòdia del Territori entre Amics de la Terra i la propietària de la finca, aquesta organització ecologista treballa per apropar la ciutadania a la importància de la biodiversitat de la Serra de Tramuntana de manera activa i participativa. La jornada va concloure amb un dinar compartit entre els participants, fomentant així un ambient de convivència i aprenentatge.

El projecte de Custòdia del Territori a Son Torrella compta amb el suport del Consorci de la Serra de Tramuntana i es coordina amb Tramuntana XXI, entitat contractada per la propietat per a gestionar de manera integral la finca. Aquesta col·laboració permet que Amics de la Terra pugui continuar amb la seva tasca de protecció i difusió dels valors naturals de la Serra de Tramuntana.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt