Ara llegint
Calvià aplega enguany 38 restaurants a la Mostra de Cuines de Tardor

Calvià aplega enguany 38 restaurants a la Mostra de Cuines de Tardor

Calvià suma enguany 38 restaurants a la Mostra de Cuines de Tardor

Els jardins de l’Ajuntament de Calvià han acollit aquesta setmana la presentació de la Mostra de Cuines de Tardor que va començar ahir divendres a la zona del ponent de Calvià. El xef Pedro Sureda d’Esment Café Palmanova va presentar la Mostra de Cuines de Tardor amb un showcooking de com es fa prepara una bona truita de patates. La Mostra tendrà lloc tots els caps de setmana d’octubre i hi participen 38 restaurants del municipi que ofereixen menús a 16, 17 i 18 euros.

En aquest acte de presentació hi va assistir el batle, Juan Antonio Amengual, juntament amb altres membres de la corporació municipal. Amengual va destacar que “estam intentant donar un impuls nou a la mostra perquè siguin cada vegada més restaurants que s’hi sumin. Volem que amb la presentació d’avui que hem recuperat això sigui un punt de partida d’un esdeveniment que serveix per a desestacionalitzar”.

Com a novetat enguany, i amb l’objectiu d’ampliar l’abast de la difusió, el presentador d’IB3, músic i influencer, David Ordinas, anunciarà aquestes ofertes gastronòmiques de final de temporada alta tastant alguns plats i publicant els vídeos de la seva experiència a Instagram, on té més de 20.000 seguidors. A més d’aquesta iniciativa, també s’ha reforçat la difusió mitjançant l’ús de fotos i vídeos a xarxes socials sobre tots els plats que s’ofereixen en aquesta proposta culinària de tardor.

La Mostra de Cuines de Calvià dedica un divendres i cap de setmana d’octubre a cada una de les quatre grans zones:

6, 7, i 8 d’octubre: Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà, Son Ferrer
13, 14, i 15 d’octubre: Portals Nous, Costa d’en Blanes, Son Caliu
20, 21 i 22 d’octubre: Palmanova, Magaluf
27, 28, i 29 d’octubre: Santa Ponça, Costa de la Calma

La Mostra de Cuines de Calvià és un esdeveniment gastronòmic que celebren els restaurants del municipi dues vegades a l’any, abans i després de la temporada d’estiu. Els restaurants que participen en la mostra ofereixen diferents menús perquè més persones puguin conèixer els establiments en temporada mitjana. La Fundació Calvià és l’organitzadora de la Mostra de Cuines.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt