Ara llegint
Colonya Pollença destina enguany 1’1 milions a l’Obra Social

Colonya Pollença destina enguany 1’1 milions a l’Obra Social

Colonya Pollença destina enguany 1'1 milions a l'Obra Social

Colonya Caixa Pollença ha celebrat la seva Assemblea General en la qual, entre d’altres assumptes, s’aprovaren els comptes anuals de l’exercici 2022. Com a dades destacades, cal esmentar haver assolit la xifra de 1.310 milions d’euros de volum de negoci i, sobre tot,  pel que fa a la reversió a la societat de part dels beneficis obtinguts mitjançant la seva activitat, que Colonya destinarà aquest any 2023 a Obra Social la quantitat de 1.107.000 euros, que es distribuiran entre les àrees social i assistencial, cultural, esportiva i de sostenibilitat i medi ambient.

A la mateixa reunió de l’Assemblea General, també es va procedir, d’acord amb l’establert als Estatuts, a la renovació parcial dels òrgans de govern, concretament, els membres de l’Assemblea General, del Consell d’Administració i de la Comissió de Control.

Posteriorment, el Consell d’Administració, ha procedit a la renovació dels seus càrrecs, resultant reelegit l’actual president de l’entitat i president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre Rodríguez. Com a vicepresident primer, fou elegit Antonio Alfonso Baeza de Oleza i, com a vicepresident segon, Josep Miquel Mula Mulet. Com a secretari, va resultar designat Martí Cifre Cerdà.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt