Ara llegint
La Fundació Guillem Cifre de Colonya celebra l’acte anual amb les entitats que reben el seu suport

La Fundació Guillem Cifre de Colonya celebra l’acte anual amb les entitats que reben el seu suport

La Fundació Guillem Cifre de Colonya celebra l'acte anual amb les entitats que reben el seu suport

La Fundació Guillem Cifre de Colonya ha celebrat aquest dijous, a la Sala d’Actes del Club Pollença, l’acte anual amb les entitats amb les quals col·labora. La reunió ha comptat amb la intervenció del president de Colonya, Caixa d’Estalvis de Pollença i de la Fundació, Josep Antoni Cifre Rodríguez, i la del responsable de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Colonya, Juan José Caldés, el qual ha informat de les activitats que du a terme la Fundació, exposant les principals dades de 2022 i les previsions per a aquest 2023.

La Fundació Guillem Cifre de Colonya gestiona l’Obra Social de Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença. El 2022, els recursos que ha destinat Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença a l’Obra Social s’han xifrat en 792.000 euros.

Durant aquest 2022, la Fundació ha col·laborat amb 366 entitats de les nostres Illes que treballen en els àmbits social i assistencial, cultural i esportiu de base i escolar, propiciant la realització de 377 activitats en aquestes àrees d’actuació.

El responsable de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Colonya ha assenyalat que la Fundació Guillem Cifre de Colonya ajuda les entitats de les nostres Illes per “fer accions concretes i directes que arribin a tots els sectors socials, especialment als més desfavorits”. També ha destacat que la dotació de l’Obra Social de Colonya, Caixa d’Estalvis de Pollença per aquest 2023 assoleix el milió d’euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt