Ara llegint
Reconeixement a Caixa Colonya per la seva tasca en l’àmbit de la discapacitat

Reconeixement a Caixa Colonya per la seva tasca en l’àmbit de la discapacitat

Reconeixement a Caixa Colònia per la seva tasca en l'àmbit de la discapacitat

Caixa Colonya ha rebut un reconeixement a la seva feina per part de la Unió d’Associacions, Centres i Federacions d’Assistència a Persones amb Discapacitat de les Balears (UNAC). La distinció va ser lliurada al Parlament durant la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. La sessió extraordinària va acollir un simbòlic ple en què es va posar de manifest la labor de les persones i entitats que col·laboren en el sector de la discapacitat.

Per recollir el guardó assistiren a la Cambra autonòmica el president de Caixa Colonya, Josep Antoni Cifre, que es va mostrar molt agraït perquè la seva caixa rebi aquesta distinció en qualitat d’entitat privada col·laboradora.

Aquest ple simbòlic va ser presidit pel president del Parlament, Gabriel Le Senne, la consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, i pel president de la UNAC, Tomás Arbona. Així mateix, l’esdeveniment va comptar amb la intervenció de diverses persones i institucions amb l’objectiu de reconèixer la seva tasca en l’àmbit de la discapacitat.

A més de Caixa Colonya, també va ser reconeguda la feina de l’Associació Siloé, de l’IMAS, i de la Fundació Asnimo. La UNAC va néixer el 1981 per respondre a la necessitat de creació d’un espai que fomentés l’assistència integral i gratuïta a les persones amb discapacitat de les Illes Balears.

Enguany, ja són 30 els anys que l’entitat organitza aquesta sessió simbòlica a la Cambra autonòmica per reivindicar els drets d’aquest col·lectiu. Així, una representació de les associacions que formen part de la UNAC, han ocupat els escons dels diputats i ha votat el manifest.

Colonya Caixa Pollença Colonya Caixa Pollença és una de les dues úniques caixes d’estalvis del sistema financer espanyol. Amb més de 100 empleats i 22 oficines per totes les Balears, Colonya és una entitat propera i local. Un dels seus productes estrella és l’Estalvi Ètic que permet establir relacions entre estalviadors i emprenedors per finançar projectes que tinguin objectius de benestar social i que siguin sostenibles.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt