Ara llegint
El Port de Pollença obri una oficina d’informació turística ampliada i modernitzada

El Port de Pollença obri una oficina d’informació turística ampliada i modernitzada

La nova oficina de turisme ubicada al passeig de Saralegui del Port de Pollença, que compta amb un total de 90,5 metre quadrats edificats, ha obert avui les seves portes i és una ampliació de l’antiga edificació destinada al mateix ús. Aquesta instal·lació, a més dels mostradors per atendre els turistes i visitants, integra també banys públics i una sala de reunions.

El batle de l’Ajuntament de Pollença, Tomeu Cifre, i la regidora de Turisme, Maria Buades, han inaugurat avui aquesta nova instal·lació. A l’acte també hi han estat presents el gerent de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, i el director general de Ports de les Illes Balears, Xavier Ramis, entre d’altres autoritats i regidors de la corporació municipal.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 09.00 a 16.00 hores, i està subjecte a canvis depenent del flux de turistes que rebi el municipi. A més a més, totes les persones que s’acostin a l’oficina de turisme també hi trobaran unes vitrines cedides per Francisco Cabrer, amb exposició de producte local.

Tomeu Cifre, batle de Pollença, ha explicat que “es tracta d’un edifici que representa una col·laboració interadministrativa entre l’Ajuntament de Pollença i Ports de les Illes Balears, i que l’estètica de l’edifici s’integra dins el projecte que Ports de les Illes Balears durà a terme a l’aparcament i les casetes de venda de tiquets situades a primera línia just darrera l’oficina de turisme”.

A més, ha destacat que “és el centre neuràlgic del Port de Pollença i un lloc on la gent podrà rebre informació del municipi”. “Hem de ser un destí capdavanter i ben posicionat, i hem d’estar preparats per quan es reactivi el turisme britànic”, ha afegit Cifre.

Per la seva banda, el gerent de la Fundació Mallorca Turisme, Miquel Pastor, ha assenyalat que “tot i ser un any atípic per mor del mercat britànic, des del Consell de Mallorca seguim fent feina per tal que Mallorca sigui un destí segur i sostenible; esperem que a partir del mes de juliol el flux de turistes britànics millori i que la temporada sigui millor que l’anterior”.

El director general de Ports de les Illes Balears, Xavier Ramis, ha comentat que “aquesta instal·lació arriba després d’un enteniment entre l’Ajuntament de Pollença i Ports de les Illes Balears amb l’objectiu de millorar el turisme del municipi, i se signarà un conveni per a l’ús d’aquesta infraestructura durant els propers trenta-cinc anys”.

“Aquest edifici, a més, està integrat dins unes actuacions que realitzarà Ports de les Illes Balears com són les obres de reordenació de l’aparcament situat darrera aquesta oficina, en les quals és farà una reposició del paviment, s’eliminaran les barreres arquitectòniques i s’integraran plaques solars i pèrgoles fotovoltaiques per millorar també el medi ambient del municipi”.

Finalment, la regidora de Turisme, Maria Buades, ha convidat els pollencins i pollencines a visitar la nova oficina de turisme per conèixer de primera tot el que ofereix el municipi tant a visitants com a residents.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt