Ara llegint
Fornalutx prepara un espai de la finca pública de Sa Coma per a visites escolars

Fornalutx prepara un espai de la finca pública de Sa Coma per a visites escolars

L’Ajuntament de Fornalutx procedeix aquests dies a l’adeqüació, netetja i tancament per als animals de la finca municipal Sa Coma, situada a la sortida del poble.

En aquesta intervenció, segons han informat des de l’Ajuntament, s’ha procedit a netejar i a fer tancaments de pals i barreres d’ullastre així com de pi tractat. L’objectiu d’aquesta intervenció es separar la zona d’hort d’espècies antigues autòctones de cítrics de la part destinada a olivar, a on hi està previst amollar una petita guarda d’ovelles de raça mallorquina per a la seva netetja i també per donar a conèixer la raça autòctona d’aquest oví.

Aquestes intervencions ajudaran a mantenir neta la finca i poder tenir un espai dins la natura que es podrà oferir a grups, escoles i públic en general, per tenir la possibilitat de poder conèixer part del món rural i elements rurals i etnològics propis de la Serra de Tramuntana.

El treball el duen a terme una colla de joves fornalutxencs i la seva intervenció té un cost aproximat d’uns 7000 euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt