Ara llegint
Sant Bartomeu de Sóller, primera parròquia a Mallorca amb visita guiada QR

Sant Bartomeu de Sóller, primera parròquia a Mallorca amb visita guiada QR

La Parròquia de Sant Bartomeu de Sóller ja és visitable des de qualsevol racó del món, ben igual que els grans monuments de major renom. Basta tenir un telèfon mòbil, una tauleta o un ordinador i entrar a l’adreça d’Internet que es facilita a la pàgina web de Cristians de la Vall de Sóller.

Però també és un bon complement al visitant que entra al temple parroquial i desitja realitzar una visita guiada amb el seu telèfon mòbil. S’ha d’escanejar un QR que es pot trobar a l’entrada de la Parròquia i gaudir de les 22 explicacions de la història, la cultura, l’arquitectura, l’escultura i la pintura de l’església de Sant Bartomeu, amb fotografies de 360 graus. Està disponible en cinc idiomes (català, castellà, francès, anglès i alemany), i es completament gratuïta.

Amb aquests 22 capítols el visitant físic, i també qui desitgi veure la Parròquia des de ca seva, tenen l’oportunitat de realitzar un recorregut per cada capella de l’església i gaudir d’una explicació de tot el que veu el visitant. L’aplicació té un àudio explicatiu i també conté el text escrit per les persones amb dificultat d’auditiva.

És la primera parròquia de la Diòcesi de Mallorca en obtenir aquesta modalitat de visita.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt