Ara llegint
Sóller convoca la segona edició del Concurs Internacional de Cuina amb Gamba

Sóller convoca la segona edició del Concurs Internacional de Cuina amb Gamba

L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller obri aquest dilluns, dia 20 de juny, el termini d’inscripció per a la segona edició del Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller, que es celebrarà el 19 de setembre en el Port d’aquesta localitat mallorquina. El període per a inscriure’s es perllongarà durant dos mesos, fins dia 20 d’agost, i cinc dies més tard es donarà a conèixer la selecció dels sis finalistes.

A la primera edició, celebrada l’estiu passat, es varen validar 33 inscripcions i el guanyador va resultar ser Raúl Linares, cap de partida de Voro, restaurant amb dues estrelles Michelin situat a Canyamel (Mallorca). El segon premi va recaure
en el xef de La Rioja Javier Ruiz, de Delicious Gastronomía (Logronyo).

El concurs és de caràcter anual i està adreçat a professionals laboralment vinculats a empreses de restauració, centres de formació en hostaleria i altres entitats relacionades amb la gastronomia.

Les bases del concurs estableixen dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat. Lourdes Plana, presidenta de la Real Academia de Gastronomía, tornarà a encapçalar un jurat compost per cinc gastrònoms de reconegut prestigi i que haurà d’avaluar aquests cinc aspectes: sabor (10 punts), elaboració (10), tractament de la gamba (10), originalitat (5) i presentació (5). L’organització es fa càrrec de les despeses de desplaçament i allotjament dels concursants que resideixen fora de Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt