Ara llegint
37 projectes d’ajuntaments i entitats rebran ajuts per al foment del català

37 projectes d’ajuntaments i entitats rebran ajuts per al foment del català

La Direcció General de Política Lingüística, adscrita a la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, ha adjudicat els ajuts per al foment de l’ús de la llengua catalana que es convoquen de forma anual. Així, els 325.000 euros pressupostats arribaran a ajuntaments i entitats sense ànim de lucre que hagin impulsat accions en matèria de promoció i impuls social del català a les Illes Balears.

Aquesta xifra representa un creixement de gairebé 110.000 euros respecte de l’adjudicació de la convocatòria de 2021. Un total de 37 projectes, provinents de 23 administracions i 14 entitats diferents, han complert els requisits d’activitats de voluntariat lingüístic, de formació per a col·lectius específics, de lleure, d’integració lingüística i de sensibilització. En conjunt, s’han presentat més d’una setantena d’activitats.

La finalitat dels ajuts és la difusió i la promoció de l’ús social de la llengua catalana entre la població general, tant autòctona com nouvinguda, de les Illes Balears. La directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, ha destacat el paper dels ajuntaments i les entitats com a «agents fonamentals en la tasca de normalització de la llengua catalana». 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt