Ara llegint
Acaba a Valldemossa el rodatge de “Pan de límón con semillas de amapola”

Acaba a Valldemossa el rodatge de “Pan de límón con semillas de amapola”

El darrer llargmetratge del reconegut director Benito Zambrano (SolasHabana BluesLa voz dormida) ha finalitzat el rodatge aquesta primera setmana de desembre, després de diverses setmanes a Mallorca. Es tracta de Pan de limón con semillas de amapolas, que ha rebut el suport tècnic de la Mallorca Film Commission, així com un patrocini de la Fundació Mallorca Turisme que es farà efectiu l’any 2021.

El rodatge, la producció del qual va a càrrec de Filmax i La Peri ha contribuït a reactivar Valldemossa, localització principal de la pel·lícula, que durant setmanes s’ha omplert d’un equip ampli, que ha ajudat a millorar les dades econòmiques del municipi. Així, doncs, aquest projecte ha suposat una injecció econòmica, que ha comptat amb personal tècnic i talent local, i també promocional, ja que Valldemossa i Mallorca apareixen en el projecte com una protagonista més.

La història de Pan de limón con semillas de amapola està basada en el llibre homònim de Cristina Campos, i explica la història de dues germanes, Anna i Maria, que es retroben durant un hivern després de quinze anys sense veure’s, per vendre un molí i un forn que han heretat d’una desconeguda. La pel·lícula està plena de paisatges i personatges mallorquins, el que, sumats a la direcció de Zambrano, garanteixen la promoció de Mallorca a través de la pantalla i un recorregut llarg i pròsper, nacional i internacional, del film. Està cridada a ser un dels èxits cinematogràfics de 2021.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt