Ara llegint
Francesc Cantallops, Antònia Cuenca i Jaume Colomar, triomfadors a la primera edició del Trofeu Ciutat de Palma de tir de fona

Francesc Cantallops, Antònia Cuenca i Jaume Colomar, triomfadors a la primera edició del Trofeu Ciutat de Palma de tir de fona

A pesar del mal temps previst, les baixes temperatures, i una mica de brusquina, la primera edició del Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Passetja fou un èxit sense precedents, aconseguint congregar un total de 79 participants (41 homes, 9 dones, 9 nins i 20 tiradors de promoció) tornant a batre, una altra vegada, el rècord de participació, que es deixà, la setmana passada, amb la tirada inaugural de temporada, a Sa Pobla, amb un total de 70 inscrits.

La interessant i disputadíssima matinal esportiva començà amb els actes protocol·laris de la inauguració del nou i anhelat camp de tir federatiu, ubicat al Polígon de Can Valero, de Ciutat, acte presidit pel batle de Palma José Hila, el regidor d’esports de l’IME Palma Francisco Ducrós i el coordinador de Districte de Ponent Manuel Fernàndez, el president i vicepresident de la Federació Balear de Tir de Fona, Albert Comas i Joan Oliver, respectivament, i la presidenta del Club Foners Ciutat Xisca Sastre, que lloaren tots ells, individualment, el gran treball conjunt i els resultats aconseguits amb tan poc temps, amb molta força de voluntat, treball i coordinació, entre el Govern Balear, Consell de Mallorca, Ajuntament de Palma, IME Palma i la gran i fructífera labor de la federació i els seus foners.

Francesc Cantallops.

Per no perdre aquest sa costum, Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor) es tornà a imposar dins la categoria de Nins Federats, segona tirada de l’any, i segon triomf consecutiu, sumant 10 punts, sis més que la segona classificada Noa da Souza (C.F. Maccolins), i set més que el seu coequipier Xisco Moyà (C.F. Maccolins)

Entrega de trofeus a les dones federades. (Foto: Joan Oliver)

Dones Federades.

La llosetina Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), amb una espectacular tirada (16 punts, 3 dianes i 10 impactes), aconseguí superar, per 4 punts, a Mar Cuesta (C.F. Mallorca), i per 7 a Maria del Mar Moyà (C.F. Maccolins), les seves més directes rivals al Ciutat de Palma.

Els podis dels homes federats. (Foto: Joan Oliver)

Homes.

Si espectacular fou el triomf de Jaume Colomar (C.F. Mallorca), amb 14 punts, 6 dianes i 6 impactes, el segon més important per destacar, dins aquest grup, fou la participació, per primera vegada dins la història, de Maria Caimaris (UEM Menorca) dins la categoria masculina, gràcies als nous reglaments aprovats a la darrera assemblea, aconseguint dins la distància masculina un total de 8 punts, 1 diana i 6 impactes. No està gens malament, per començar!

Jaume Colomar (C.F. Mallorca) fou acompanyat al podi dels triomfadors pels seus coequipiers  Francesc Montiel (C.F. Mallorca) i José Ramon Garcia (C.F. Mallorca).

Els podis dels participants de promoció. (Foto: Joan Oliver)

Tirada de Promoció.

Ni més, ni menys, que vint participants en la Tirada de Promoció.

El futur del Tir de Passetja està assegurat!

El triomf no es va decidir fins a la darrera pilota (dins promoció no es permeten reglamentàriament les pedres), classificant-se els tres primers amb només un punt de diferència entre cada un d’ells.

El triomf fou per Bernat Crespi, amb 5 punts; seguit de Marta Lancharro, amb 4; i Diana Monte, amb tres.

Els nins, com sempre, tingueren el seu paper idiscutible. (Foto: Joan Oliver

Lliurament de premis.

El multitudinari lliurament de premis, presidit per Francisco Ducrós, Albert Comas, Xisca Sastre i Tomeu Barceló, al que no hi mancaren les tradicionals llonganisses i botifarrons, a més del nou i artesanal premi (Trofeu Ciutat de Palma) creat pel polifacètic artista i president federatiu, Albert Comas, fou lliurat personalment pel regidor d’Esports de l’IME, Sr. Ducrós, als tres guanyadors, tancant-se l’acte amb una bona berenada de productes de la terra.

Vinent Tirada.

Diumenge, dia 29 de gener, a partir de les deu del matí, al Parc de Sa Riera, el Trofeu Festes Sant Sebastià del Fortí, organitzat pel C.F. Ciutat, baix del patrocini de l’Associació de Veïns Es Fortí, modalitat pilota.

Hi haurà competició per a totes les categories federades, i una tirada de promoció pels no federats.

CLASSIFICACIONS.

Nins Federats.

1.- Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 10 punts, 1 diana i 7 impactes.

2.- Noa Da Souza (C.F. Maccolins), 4 punts  i 3 impactes.

3.- Xisco Moyà (C.F. Maccolins),3 punts i tres impactes.

fins a 9 classificats.

Dones Federades.

1.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 16 punts, 3 dianes i 10 impactes.

2.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 12 punts, 4 dianes i 6 impactes.

3.- Maria del Mar Moyà (C.F. Maccolins), 9 punts, 1 diana i 5 impactes.

fins a 9 classificades.

Homes Federats.

1.- Jaume Colomar (C.F. Mallorca), 14 punts, 6 dianes i 6 impactes.

2.- Francesc Montiel (C.F. Mallorca), 14 punts, 2 dianes i 9 impactes.

3.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 12 punts, 4 dianes i 8 impactes.

fins a 41 classificats.

Promoció.

1.- Bernat Crespi, 5 punts.

2.- Marta Lancharro, 4 punts.

3.- Diana Monte, 3 punts.

fins a 20 classificats.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt