Ara llegint
Excursions per aprendre a parlar en català

Excursions per aprendre a parlar en català

Excursions per aprendre a parlar en català

Aquest cap de setmana s’ha duit a terme la primera de les excursions de «La llengua camina», una iniciativa promoguda per la Direcció General de Política Lingüística en el marc de la campanya «Mou la llengua». L’objectiu és fomentar l’ús de la llengua catalana i crear espais de socialització entre catalanoparlants i persones que vulguin aprendre-la a través del senderisme cultural.

Prop de trenta persones han assistit a la caminada, que ha recorregut terres de Valldemossa, entre sa Coma i Son Gual. La ruta ha estat guiada per Joan Carles Palos, de Fita a Fita, que ha explicat llegendes i tradicions del lloc. Al final de la caminada s’ha oferit un tast de coca de patata, típica del poble.

Les sortides de «La llengua camina», que tenen un 60 % de les places per a aprenents de català i un 40 % per a catalanoparlants, han tingut molt bona acollida entre els dos col·lectius. Les places de les tres excursions previstes a Mallorca es van exhaurir fa dies, i les sol·licituds van triplicar les places ofertes. Encara queda alguna plaça a les sortides de les altres illes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt