Ara llegint
Marratxí premia Aisha Bauzà, Marina López i Natalia Aranda per les seves fotografies sobre dones

Marratxí premia Aisha Bauzà, Marina López i Natalia Aranda per les seves fotografies sobre dones

L’Ajuntament de Marratxí, a través la seva àrea de Joventut, ha lliurat avui els premis a les tres guanyadores del concurs de fotografia “A ulls de dona jove”, en un dels actes municipals per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

El certamen tenia per objectiu donar visibilitat a totes aquelles dones joves d’entre 16 i 35 anys que tenen un talent especial per fotografiar altres dones.

Les tres guanyadores han estat:

Primer premi: Aisha Bauzà Puche (125 euros en material fotogràfic)

Segon premi: Marina López Pizà (75 euros en material fotogràfic)

Tercer premi: Natalia Aranda López (50 euros en material fotogràfic)

La regidora de Joventut, Irene García, ha lliurat els guardons a les premiades i ha agraït a totes les joves que han participat al concurs. El jurat ha valorat la originalitat, la tècnica i la representativitat de les fotografies. Amb totes les fotografies presentades al concurs es va preparar una exposició el passat dia 6 de març al Parc de la Mediterrània.

La temàtica del concurs consistia en mostrar la mirada de les dones joves sobre altres dones. Es podien presentar fotografies de dones joves en el seu dia a dia: a la feina, estudiant, fent esport, fent activitats artístiques, fent activitats de lleure, desenvolupant-se a l’àmbit familiar i social, i en qualsevol manifestació de la vida d’una dona jove.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt