Ara llegint
Premis Agenda 2030 per a les millors tesis i treballs presentats a la UIB sobre desenvolupament sostenible

Premis Agenda 2030 per a les millors tesis i treballs presentats a la UIB sobre desenvolupament sostenible

Premis Agenda 2030 per a les millors tesis i treballs presentats a la UIB sobre desenvolupament sostenible

El Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han lliurat avui dematí els premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible a les millors tesis doctorals i als millors treballs de fi de grau i de fi de màster, corresponents al segon termini de la quarta edició d’aquests guardons.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i el rector de la UIB, Jaume Carot, han estat els encarregats de lliurar els guardons. Garrido, que ha començat felicitant els guardonats, ha destacat que «el canvi climàtic, la igualtat i la qualitat en l’ocupació, la reducció de les desigualtats, la salut i l’educació són alguns dels principals àmbits de l’Agenda 2030, en els quals hem d’aprofundir per tenir una societat avançada, amb drets i oportunitats, i un planeta en el qual poder viure».

Categoria de tesi doctoral

Primer premi

Belén Bermejo González, del Doctorat en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, per «Performance and energy consumption trade-off in server consolidation», amb una dotació econòmica de 1.500 €.

Segon premi

Josep Fortesa Bernat, del Doctorat en Història, Història de l’Art i Geografia, per «Assessing temporal variability and controlling factors on the hydrosedimentary response in Mediterranean catchments», amb una dotació de 750 €.

Tercer premi

María Esperanza Dalmau Estelrich, del Doctorat en Ciència i Tecnologia Química, per «Revalorización de subproductos vegetales. Efecto del procesado sobre la extracción, estabilidad y bioaccesibilidad de compuestos antioxidantes», amb una dotació de 250 €.

Categoria de treball de fi de màster (TFM)

Primer premi

Bo Miquel Nordfeldt Fiol, del Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, per «Improving visual odometry for challenging underwater environments and AUV navigation», amb una dotació econòmica de 1.500 €.

Segon premi

Mateu Jover Mulet, del Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, per «A toolchain for scheduling legacy ethernet-based traffic into TSN network with spatial and time redundacy», amb una dotació econòmica de 750 €.

Tercer premi

Marc Munar Covas, del Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents, per «Entorno de telemedicina para el seguimiento de complicaciones postquirúrgicas en cirugía abdominal para la realización de un estudio clínico», amb una dotació econòmica de 250 €.

Categoria de treball de fi de grau (TFG)

Primer premi

Marina Rodríguez Morro, del grau de Treball Social, per «Periodismo del sinhogarismo en España: un análisis longitudinal de 2008 hasta 2021», amb una dotació de 1.500 €.

Segon premi

Irene Marcos Martín, del grau de Dret, per «Medidas positivas para el fomento del medio ambiente en el entorno rural y en el ámbito de la transformación energética», amb una dotació de 750 €.

Tercer premi

Miquel Comas Oliver, del grau de Dret, per «L’efiltració d’informació com a ciberdesobediència civil: anàlisi penal», amb una dotació de 250 €.

Al lliurament de premis també hi ha assistit el director general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat, Miquel Àngel Coll, i el vicerector de Planificació Estratègica, Internacionalització i Cooperació, Marcos Nadal.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt