Ara llegint
Santanyí convoca la cinquena edició de les Jornades d’Estudis Locals

Santanyí convoca la cinquena edició de les Jornades d’Estudis Locals

Les Jornades d’Estudis Locals de Santanyí arriben a la seva cinquena edició amb una gran expectació després de l’èxit de l’última edició celebrada, tot i la pandèmia, l’any 2020. L’objectiu d’aquestes jornades és fomentar el coneixement i la difusió dels diferents aspectes socials i culturals del terme municipal de Santanyí. Per això, des de l’Ajuntament animen investigadors, professionals, estudiants i persones interessades en la temàtica local a participar-hi, sigui com a ponents o com a assistents. L’únic requisit és que els temes d’investigació estiguin emmarcats en el municipi de Santanyí. 

A la darrera edició de les Jornades d’Estudis Locals celebrada al Centre Cívic de Santanyí, es varen presentar diferents comunicacions que van ser recollides en una publicació. L’associació cultural LAUSA, juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí i l’Institut d’Estudis Baleàrics, són els impulsors d’aquestes jornades, on es tracten temes tan variats com arqueologia, literatura, geologia, música, religió, contraban, meteorologia o agricultura. 

El programa de l’edició d’enguany començarà divendres 11 de novembre al Centre Cívic de Cala d’Or, i continuarà durant la jornada de dissabte 12. La regidora de cultura, Ricarda Vicens, espera que les jornades siguin tot un èxit. Ha dit que “hem d’agrair com sempre a l’associació cultural LAUSA la seva implicació perquè les Jornades d’Estudis Locals de Santanyí tirin endavant. Desitjo que enguany repetirem l’èxit d’edicions anteriors, i superar el nombre d’assistents i de comunicacions presentades. És una gran satisfacció veure com el nostre municipi atreu tants d’experts en diferents camps d’estudi, per compartir coneixements”. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt