Ara llegint
Calvià cedeix l’ús d’un local municipal a l’entitat SOS Animal

Calvià cedeix l’ús d’un local municipal a l’entitat SOS Animal

L’Ajuntament de Calvià ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’entitat SOS Animal per a la cessió d’ús d’un local municipal . El conveni ha estat signat per la tinenta de batle de Joventut i Participació Ciutadana, Marga Plomer, i per la representant de SOS Animal, Maxi Lange.

La durada de la cessió de l’ús del local, que es troba ubicat a la Plaça Francisca Revert de la urbanització Galatzó , serà d’un any, renovable fins a un màxim de quatre anys. El local es destinarà a facilitar que l’entitat pugui dur a terme la seva activitat social.

L’entitat SOS Animal és una organització sense ànim de lucre fundada el 1995 amb seu a Calvià que té com a finalitat la defensa dels drets dels animals. Duu a terme diferents activitats de protecció, recollida, cura i atenció a animals abandonats. Ha col·laborat amb l’Ajuntament en matèria d’actuacions de protecció animal, així com a través de xerrades als CEIP del municipi per conscienciar l’alumnat en el tracte i les cures que han de rebre els animals a l’entorn humà, a més de fomentar l’adopció.

Plomer ha assenyalat que «el benestar animal ha estat sempre una prioritat per a l’Ajuntament de Calvià, i com a tinenta de batle de Participació Ciutadana, no puc més que agrair l’incansable treball i sensibilitat que demostra SOS Animal i totes les entitats que fan feina cada dia per a què els nostres animalons estiguin millor. Una de les funcions del nostre departament és facilitar el treball de les entitats que duen a terme la seva labor a Calvià. SOS Animal duu gairebé dues dècades col·laborant amb el nostre municipi en la protecció dels nostres animals. Amb aquest conveni, SOS Animal podrà fer ús d’un local municipal de Participació Ciutadana per a continuar fent feina per als animals que ho necessitin».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt