Ara llegint
Cineastes nordamericans, a la recerca de localitzacions per als seus rodatges a Palma i la Tramuntana

Cineastes nordamericans, a la recerca de localitzacions per als seus rodatges a Palma i la Tramuntana

Cineastes nordamericans, a la recerca de localitzacions per als seus rodatges a Palma i la Tramuntana

La Mallorca Film Commission, en col·laboració amb Palma Pictures, ha posat en marxa una campanya de recerca de localitzacions per a rodatges cinematogràfics (scouting) amb la intenció de situar l’illa al mapa de les produccions cinematogràfiques internacionals. Durant quatre dies, sis reconeguts localitzadors dels Estats Units han explorat els paisatges de Mallorca, a la recerca dels escenaris més idonis per a futurs projectes audiovisuals.

La ruta, iniciada el 19 de maig, ha duit aquests experts a descobrir indrets emblemàtics de l’illa, des de les històriques zones de Palma fins als espectaculars paisatges de la Serra de Tramuntana. Els localitzadors han quedat embadalits per llocs com Sóller, el torrent de Pareis, la carretera de Sa Calobra i el seu Nus de sa Corbata, i els espectaculars trams entre Andratx i Pollença. Aquesta expedició no només els ha mostrat la diversitat paisatgística de Mallorca, sinó també la seva rica cultura i tradicions.

Entre els destacats participants hi havia J.J. Levine, conegut per la seva extensa trajectòria en televisió, llargmetratges i publicitat, amb projectes de renom com My Name Is Khan (2010) i The Eternels (2021). Jennifer Lyne, una experimentada location manager, ha aportat la seva visió després d’haver treballat en més de trenta llargmetratges i programes de televisió. Julie Hannum, premiada per les seves localitzacions destacades en films com Tenet (2020) i Dune (2021), també ha format part d’aquesta expedició.

A més, Douglas Dresser, amb una carrera de més de 20 anys en el món del cinema, ha aportat la seva experiència en grans produccions com Kill Bill: Volum I (2003) i Els jocs de la fam (2012). Sam Hutchins, reconegut per la seva feina en pel·lícules com How to Lose a Guy in 10 Days (2003), i Bill Doyle, productor habitual del director David Fincher, completen aquest destacat grup.

Amb aquesta acció, la Mallorca Film Commission reafirma el seu compromís en convertir l’illa en un plató de cinema de primer nivell, capaç d’acollir produccions de gran prestigi i de seguir atraient talent creatiu i tècnic de tot el món.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt