Ara llegint
El Govern prepara la rehabilitació integral del moll del Port de Cabrera

El Govern prepara la rehabilitació integral del moll del Port de Cabrera

El Govern prepara la rehabilitació integral del moll del Port de Cabrera

El moll del Port de Cabrera es troba en molt mal estat de conservació i cada vegada que hi ha un temporal es troba en pitjor estat. El Govern Balear té previst realitzar-hi una intervenció que consistirà en la seva remodelació integral.

Ports IB serà l’encarregat de redactar el projecte i dur-lo a terme, ja que és de la seva competència, mentre que Medi Natural n’assumiria el finançament. Cal fer constar que aquest projecte compta amb una partida pròpia dins els fons Next Generation de fins a 1,2 milions d’euros.

El conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Joan Simonet, i el conseller de la Mar i del Cicle de l’Aigua, Juan Manuel Lafuente, han visitat avui el Parc Nacional Maritimoterrestre de l’arxipèlag de Cabrera per estudiar i valorar la rehabilitació integral d’aquest moll.

Amb tot, Simonet ha assenyalat que “aquesta acció és necessària per a la millora del funcionament del Parc Nacional. A més, cal dur a terme millores en les condicions de treball de tot el personal del Parc i en els seus equipaments”.

Per part seva, Lafuente ha explicat que “començam ja a fer feina per a realitzar un projecte de restauració i millora del moll de Cabrera i les instal·lacions portuàries annexes”.

A la visita també hi han estat presents la directora general de Medi Natural i Gestió Forestal, Anna Torres, el director general de Ports IB, Antoni Mercant, i la directora del Parc Nacional de Cabrera, Cuca López.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt