Ara llegint
Més de 50 restaurants participen a la Mostra de Cuina de Calvià, que arranca divendres

Més de 50 restaurants participen a la Mostra de Cuina de Calvià, que arranca divendres

Més de 50 restaurants participen a la Mostra de Cuina de Calvià, que arranca divendres

Els jardins de l’Ajuntament de Calvià han acollit avui dematí la presentació de La Mostra de Cuina de Calvià, que comença aquest divendres, en una edició renovada que té més de cinquanta restaurants inscrits.

El xef Javier Soriano, del restaurant La Gran Tortuga, ha oferit un showcooking als assistents en un esdeveniment dinamitzat per Koldo Royo, el qual ha dirigit els presents en aquesta experiència que mostra el més bo de la gastronomia local i internacional.

La Mostra es durà a terme tots els caps de setmana d’abril i hi participen 53 restaurants del municipi -15 més que a l’edició de la primavera d’hivern- que ofereixen menús a 18, 22 y 35 euros.

A l’edició 2024, endemés del clàssic Menú Mostra Calvià, s’introdueix una modalitat nova anomenada Menú Gastro Calvià, que consisteix en un menú degustació amb els plats més destacats, que inclou l’opció de maridatge de vins, amb un preu i format establerts directament pels restaurants participants i que oscil·len entre els 50 i els 95 euros.

A aquest acte de presentació hi han assistit el batle, Juan Antonio Amengual, juntament amb la tinent de batle de Turisme, Elisa Monserrat; el regidor de Comerç, Benito Ferrer; i la directora general de Turisme del consistori calvianer, Carmen Peñas. El batle ha aprofitat l’ocasió per convidar a tothom a participar a la Mostra, a informar-se dels menús i preus. El primer regidor se sent satisfet de la reacció de tots els restauradors i ha explicat que l’equip de govern i tots els que fan feina en aquest projecte creen “productes i elements que permeten orientar Calvià, de manera estratègica, cap a la desestacionalització”. “Sempre hem xerrat del sol i platja, òbviament, per tota la costa que tenim; l’esport, per totes les instal·lacions esportives; la cultura, pels teatres; i, perdescomptat, per l’oferta gastronòmica, l’oferta complementària, que són tots els restaurants disseminats pel municipi i que tenim restaurants de tota mena”, ha afegit el batle.

Des del consistori calvianer es vol fer valdre la gastronomia com un element diferenciador de Calvià, perquè tant les persones del municipi com tots els residents a Mallorca i visitants tenguin una oportunitat de conèixer la riquesa culinària.

La Mostra de Calvià dedica un divendres i cap de setmana d’abril a cadascuna de les quatre zones grans:

Zona 1. Del 5 al 7 d’abril 2024: Illetes, Portals Nous, Costa d’en Blanes, Son Caliu

Zona 2. Del 12 al 14 d’abril 2024: Palmanova, Magaluf

Zona 3. Del 19 al 21 d’abril 2024: Santa Ponça, Costa de la Calma

Zona 4. Del 26 al 28 d’abril 2024: Peguera, Cala Fornells, Calvià, Es Capdellà, El Toro, Son Ferrer

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt