Ara llegint
Nova guia per conèixer les aus de les zones humides de les Balears

Nova guia per conèixer les aus de les zones humides de les Balears

Nova guia per conèixer les aus de les zones humides de les Balears

La Xarxa Aigua i Biodiversitat, impulsada per l’Agència Balear de l’Aigua amb la col·laboració de SEO/BirdLife, ha editat una guia per a principiants que recull les principals aus que es poden trobar a les zones humides de les Illes Balears.

A través d’aquesta eina divulgativa, es poden consultar les característiques principals de fins a 42 espècies. Concretament, a la guia s’hi recullen el nom científic i comú de l’au, quan es pot veure i on, així com els trets físics principals de cadascuna de les espècies, així com l’ambient on viuen.

Així mateix, s’hi explica què són les zones humides, els ambients en què viuen les aus i la importància d’aquestes espècies a les Illes Balears.

Cal recordar que les Illes Balears suposen un referent mundial en el món de l’ornitologia ja que en un territori limitat s’hi poden observar gairebé 400 espècies d’aus entre les residents i les migratòries. La insularitat de l’arxipèlag, a més, deixa endemismes com el virot petit (Puffinus mauretanicus) o el busqueret coallarg (Sylvia balearica).

La guia es pot descarregar en el següent enllaç: https://aiguaibiodiversitat.cat/recursos/les-aus-de-les-zones-humides-de-les-illes-balears/. També es pot aconseguir en format físic a la seu de la Conselleria de Medi Ambient i Territori de Palma.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt