Ara llegint
Oli d’Oliva de Mallorca celebra un tast amb 38 referències de quinze oliers

Oli d’Oliva de Mallorca celebra un tast amb 38 referències de quinze oliers

Oli d'Oliva de Mallorca celebra un tast amb 38 referències de quinze oliers

L’Aljub del Museu d’Art Contemporani de Palma ha acollit avui la Nit de l’Oli, la proposta del consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca per presentar les diferents varietats d’Oli d’Oliva Verge Extra de la darrera anyada. Els assistents han pogut tastar fins a 38 referències de quinze oliers inscrits.

Des de l’obertura de portes, ha estat nombrosa la quantitat de persones interessades en endinsar-se en l’apassionant món de l’Oli d’Oliva Verge Extra. Han passat per l’Aljub, atrets per ser una magnífica oportunitat de poder accedir a una gran selecció d’Oli d’Oliva de qualitat diferenciada i així conèixer de més a prop la diversitat i matisos que brinden a través del tast ofert per elaboradors com Olis Sóller, Can Feliu, Es Verger, Son Mir, Fet a Sóller, Oli Solivellas, Picarandau, Aubocassa, Sa Cadernera, Sa Madoneta, Son Catiu, Son Matge, Son Mesquidassa, Son Moragues i Treurer

Aquesta edició de la Nit de l’Oli ha comptat amb la presència de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, qui acompanyada pel president del consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, Joan Mayol, ha visitat als diferents expositors interessant-se per la seva activitat i producte.

A l’acte també hi han assistit altres representants institucionals com la Pilar Amate, Consellera insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament local; Joan Simonet, Conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural; Fernando Fernández, director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural; Álvaro Roca, director insular de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca; Alfredo J. Arias, director insular de Comerç; Guadalupe Ferrer, regidora d’Economia, Comerç, Autònoms, Sanitat, Consum, Mercats i Fires de l’Ajuntament de Palma.

Productes de qualitat

A més del tast dels OOVE de qualitat ofert pels elaboradors de la D.O Oli de Mallorca, els visitants de la Nit de l’Oli també han tingut la oportunitat de gaudir del tast de productes de qualitat de les Illes Balears gràcies a la col·laboració de la D.O Binissalem, D.O.P Oliva de Mallorca, D.O Pla i Llevant, D.O Queso Mahón Menorca, les I.G.P Ametla de Mallorca, I.G.P Sobrassada de Mallorca i I.G.P Vi de la Terra de Mallorca així com Pa d’Aquí.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt