Ara llegint
Som Pagesos presenta la seva campanya publicitària dels productes de proximitat

Som Pagesos presenta la seva campanya publicitària dels productes de proximitat

Ahir vespre va tenir lloc la presentació de la campanya publicitària de la marca de qualitat SOM PAGESOS al restaurant Varadero de Palma, una iniciativa dels quatre majors productors horto-frutícoles de Mallorca: Agromallorca, Agroilla, Terracor Es Merca.

La campanya de publicitat ha estat produïda per Tàndem Comunicació i l’acte va estar conduït pel seu director, Roger Gotarrodona.

El director de SOM PAGESOS, Toni Monjo, va presentar el projecte donant a conèixer els objectius que la marca vol aconseguir “defensar i promocionar el producte local de fruita i verdura, de proximitat i de temporada, esdevenir la marca de qualitat referent pels productes agro-alimentaris mallorquins per tal de liderar la seva producció i promoció i transmetre el valor afegit que aporten a l’economia i a la societat”.

Isabel Vicens, en nom dels quatre fundadors de SOM PAGESOS, Agromallorca, Agroilla, Terracor Es Merca, va incidir en els mateixos valors, afegint que “es necessita comptar amb tots els sectors econòmics i socials, per poder créixer junts, sense deixar ningú de costat. Si no és així, el futur econòmic i la sostenibilitat de l’illa estan en perill”. També Vicens va prometre “donar dades de venda del producte mallorquí al final de l’estiu, per animar a més empreses a afegir-se al projecte”.

Per la seva banda, Fernando Fernández, director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, de la conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, va felicitar tots els impulsors d’aquesta iniciativa, que el Govern ha recolzat des dels seus inicis. Va destacar la feina de les dones que hi ha darrere, sobretot la de la Gerent de SEMILLA, Georgina Brunet, felicitant el seu esforç i empenta al projecte. Un projecte que està en concordança amb la filosofia del Govern d’impulsar els valors de creixement dels sectors econòmics de l’illa amb la sostenibilitat necessària per garantir un futur pròsper per tots.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, també va ser present a l’acte i va encoratjar la iniciativa.

Les quatre empreses que integren aquesta marca de garantia tenen sembrades una superfície de 913,57 hectàrees. Agroilla representa 279,34 hectàrees; Agromallorca, 236,77; Terracor, 305,85; i Es Merca, 91.61 hectàrees. Del total d’hectàrees, 521,21 estan inscrites en producció integrada o ecològica.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt