Ara llegint
La cuinera Susi Díaz formarà part del jurat del II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller

La cuinera Susi Díaz formarà part del jurat del II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller

La cuinera alacantina Susi Díaz, xef – propietària del restaurant La Finca (Elx) i coneguda popularmen t com a jurat del programa Top Chef durant les quatre temporades en emissió en Antena 3, serà la cara més mediàtica del tribunal del II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller, que es va donar a conèixer ahir en el vermut de premsa celebrat en el restaurant S’Oli 13.

També formaran part del tribunal avaluador els xefs Álvaro Sala zar, del restaurant biestrellat Voro (Capdepera, Mallorca); Raúl Resino, del restaurant que porta el seu nom a Benicarló (Castelló), i Cati Pieras, de DaiCa (Llubí, Mallorca). Entre tots ells sumen quatre estrelles Michelin i sis sols Repsol. Un any més presidirà el jurat Lourdes Plana, presidenta de la Real Academia de Gastronomía.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller, Sebastià Aguiló; juntament amb Álvaro Salazar, Lourdes Plana i Ferran Hidalgo, responsable de màrqueting d’Estrella Damm, empresa patrocinadora de l’esdeveniment, van recolzar la presentació del jurat d’aquesta segona edició, que tindrà lloc el dilluns 19 de setembre en el mirador del restaurant Suculenta, del Port de Sóller.

Sebastià Aguiló va ressaltar la importància que té fer costat als pescadors locals en un moment tan difícil per al sector a causa de la imposició de quotes i la carestia del combustible. Segons el regidor, la pesca ha de veure’s no sols com un ofici tradicional, sinó també com a part del patrimoni cul tural de l’illa. Per la seva part, Ferran Hidalgo va explicar que han decidit donar suport a aquest ​certamen perquè vincula la gastronomia amb el territori, el sector primari, la cultura mediterrània i la participació del sector restauració.

El II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller s’adreça a professionals en actiu i la inscripció, que és gratuïta, pot realitzar – se fins al 20 d’agost a través de la pàgina web www.gambadesoller.es. Les bases estableixen dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat. La regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de Sóller promou aquesta iniciativa gastronòmica, organitzada per segon any consecutiu per l’empresa de gestió cultural Tres Cultura, responsable de la producció; el cuiner Kiko Martorell, encarregat de l’assessoria i logística culinàries, i Andoni Sarriegi, director del certamen.

certamen perquè vincula la gastronomia amb el territori, el sector primari, la cultura mediterrània i la participació del sector restauració. El II Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller s’adreça a professionals en actiu i la inscripció, que és gratuïta, pot realitzar – se fins al 20 d’agost a través de la pàgina web www.gambadesoller.es. Les bases estableixen dos premis amb dotació econòmica: 1.500 euros per al guanyador i 500 per al segon classificat. La regidoria de Turisme i Promoció E conòmica de Sóller promou aquesta iniciativa gastronòmica , organitza da per segon any consecutiu per l’empresa de gestió cultural Tres Cultura, responsable de la pro ducció; el cuiner Kiko Martorell, encarregat de l’assessoria i logística culinàries, i Andoni Sarriegi, director del certamen. M

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt