Ara llegint
Pollença convoca per primera vegada un concurs de gastronomia amb el me com a protagonista

Pollença convoca per primera vegada un concurs de gastronomia amb el me com a protagonista

Pollença convoca per primera vegada un concurs de gastronomia amb el me com a protagonista

L’Ajuntament de Pollença juntament amb Teixit Empresarial de Pollença i la Cooperativa Pagesa de Pollença organitzen per primera vegada el concurs “Cuina amb me” adreçat a afeccionats a la cuina.

L’objectiu principal d’aquest concurs és el de difondre el me de Pollença mitjançant l’elaboració de plats i la seva posterior degustació́ en directe per part d’un jurat, una activitat que tendrà lloc en el transcurs de la Fira de Pollença que tendrà lloc entre els dies 11 i 14 de novembre.

Podran al concurs totes les persones aficionades a la cuina, sense tenir en compte l’edat, la professió, l’ofici o la seva nacionalitat. La participació pot ser a títol individual o com a membre d’una associació o entitat. Atès que es tracta d’un concurs de cuina amateur, les bases remarquen que queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.

Les persones que participin al concurs rebran una peça de me i un recipient per elaborar la recepta i presentar el plat davant el jurat, i un davantal exclusiu d’obsequi. La peça de me i el recipient es lliuraran a la botiga de la Cooperativa Pagesa de Pollença el dematí dia 12 de novembre. Tots els productes dels premis estan patrocinats pels comerços locals associats a Teixit Empresarial de Pollença. 

A partir d’aquí els participants podran elegir lliurement la recepta que volen elaborar, la qual haurà de contenir obligatòriament com a ingredient el me de Pollença. Cada participant pot presentar només un plat. 

L’horabaixa del mateix dia, els participants lliuraran el plat cuinat a l’organització per a la seva valoració per part d’un jurat integrat per membres de l’àmbit agrícola i del món de la gastronomia.

Aquesta primera edició del concurs preveu tres premis, tots patrocinats pel Teixit Empresarial de Pollença. El primer és una cistella d’estris de cuina i productes gastronòmics valorada en 200 euros, més un val descompte als comerços associats a Teixit Empresarial de Pollença; mentre que el segon i tercer premis consisteixen en cistelles de productes gastronòmics valorades en 80 euros, a més d’un val descompte als comerços associats a Teixit Empresarial de Pollença. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt