Ara llegint
Inaugurada la nova Escola de Música de Santa Eulària des Riu

Inaugurada la nova Escola de Música de Santa Eulària des Riu

Inaugurada la nova Escola de Música de Santa Eulària des Riu

Aquest cap de setmana que tengut lloc l’acte d’inauguració de l’Escola de Música de Santa Eulària des Riu. Una obra que ha estat executada per l’Ajuntament de Santa Eulària i que ha estat finançada amb 1,4 milions d’euros pel Consell Insular d’Eivissa. La nova escola compta amb 1.200 m2 distribuïts en dues plantes que inclouen 16 aules repartides en dues sales d’assaig per a bandes i grups instrumentals i corals. Amb aquests nous espais, l’Escola podrà acollir classes per a 300 alumnes, el doble que els 150 matriculats actualment.

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, ha destacat que “aquestes instal·lacions recullen necessitats i demandes que són històriques i contribueixen a ampliar i a millorar l’oferta formativa musical de la nostra illa”. És per això què, ha continuat el president “el Consell Insular ha volgut formar part d’aquest projecte amb el finançament d’1,4 milions d’euros que han permès fer l’obra” i a més “posar de manifest el compromís de la institució insular en fer costat a aquelles iniciatives que ajudin a desenvolupar la creativitat i personalitat dels nostres joves més enllà de notes musicals i melodies”. 

Per la seua banda, l’alcaldessa de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, ha dedicat els seus agraïments a professors i directius de l’escola explicant que “amb cada nota i melodia que ensenyau, transmeteu la importància de la precisió, el silenci i la perseverança: promoveu el treball en equip, la creativitat, l’expressió de les emocions i mostrau com es gaudeix de la bellesa”. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt