Ara llegint
Santanyí ja disposa de dues noves pistes de tenis de terra batuda

Santanyí ja disposa de dues noves pistes de tenis de terra batuda

Santanyí ja disposa de dues noves pistes de tenis de terra batuda

L ’Ajuntament de Santanyí ha construit dues noves pistes de tenis de terra batuda al Camp Municipal d’Esports, just al costat on havia les antigues. Aquests nous equipaments se sumen a les dues ja existents, i son les primeres pistes públiques del municipi d’aquesta superfície, que tenen totes les característiques reglamentàries per entrenar i disputar-hi partits oficials.

Amb el mateix projecte també han sumat una nova pista de greenset que es pot adaptar com dues pistes de mini-tenis de 16 x 6,5 m que s’utilitzaran sobretot per a l’escoleta de tenis perquè els més petits aprenguin a jugar.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat recentment el nou equipament amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, el regidor d’Esports, Martí Bonet, i amb els membres de Club de Tenis Ses Puntetes. Maria Pons s’ha mostrat molt satisfeta d’haver pogut tirar endavant un nou projecte per a la formació d’esportistes al municipi i perquè tothom les pugui emprar: “un terme com el nostre, amb una alta demanda d’instal·lacions esportives, ha d’estar fent feina constantment per atendre les necessitats dels clubs esportius i de la gent. Estam contents que aquestes noves pistes puguin ser una realitat i estam convençuts de què s’aprofitaran moltíssim ” .

En total, s’ hi han destinat 178.000 euros, i les pròximes passes seran la millora de l’entorn de l’edifici dels vestidors i el bar, que es va aixecar fa tres anys, per integrar l’accés a les pistes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt