Ara llegint
El Govern vigilarà les xarxes socials per a detectar casos de pesca il·legal

El Govern vigilarà les xarxes socials per a detectar casos de pesca il·legal

El Govern vigilarà les xarxes socials per a detectar casos de pesca il·legal

La vigilància a les xarxes socials formarà part de les responsabilitats habituals dels inspectors de pesca. La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través de la Direcció General de Pesca, ha ampliat l’abast de les inspeccions a aquest àmbit. Fins ara, s’han registrat quatre casos d’infraccions greus, que podrien comportar sancions de fins a trenta mil euros.

En aquest sentit, el director general de Pesca, Antoni M. Grau, ha explicat que «en un context en què cada vegada proliferen més imatges i vídeos compartits per pescadors aficionats a les xarxes socials, hem detectat, lamentablement, que algunes d’aquestes publicacions mostren actituds negligents o activitats il·legals. Aquest fenomen no es limita únicament a exposar comportaments qüestionables, sinó que també s’observa una tendència preocupant: els seguidors emulen aquestes pràctiques i adopten conductes irresponsables sense ser conscients de les implicacions que tenen», ha afegit.

Per tot això, amb el propòsit de contrarestar aquesta tendència i prevenir l’escalada d’aquests comportaments, els inspectors de la Direcció General de Pesca han posat en marxa una campanya de control i inspecció específicament orientada a abordar aquesta problemàtica.

Agricultura, Pesca i Medi Natural vol recordar que hi ha una adreça electrònica per obtenir més informació o per reportar possibles infraccions: 
pesca@dgpesca.caib.es.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt