Ara llegint
Quatre artistes arriben a la final de la primera edició del concurs de cantautors de Muro

Quatre artistes arriben a la final de la primera edició del concurs de cantautors de Muro

El Teatre Municipal de Muro acollirà divendres, dia 3 de març, a les 20.00 h., la gran final de la primera edició del concurs de cantautors, “Projecte d’autor”. Inicialment, la idea era que arribessin a la final només tres cantants, però a causa de l’alt nivell dels participants, el jurat ha considerat que tornarà a escoltar els quatre semifinalistes: Sr. Ooh, Gemma Palà, Guillem Sansó i Manena Duel.
 

L’Ajuntament de Muro convida a tots els veïns i veïnes del municipi a participar d’aquesta gran final del concurs, que en la seva primera edició s’ha caracteritzat per la pluralitat de perfils participants. En total, s’hi han presentat nou artistes, entre els quals destaquen: J. Leonhart, The Redlouds, Guillem Sansó, Manena Duel, Sweet Paripé, Es Viatge, Sami Vanegas, Sr. Ooh i Gemma Palà. “Ens esperàvem la participació de gent jove, artistes emergents dins del món de la música, però ens hem endut una grata sorpresa. La majoria dels cantants, tenen ja una llarga trajectòria en el món de la música i de l’espectacle”, afirmen des de l’organització. 

El guanyador gravarà un disc d’estudi amb l’acompanyament de na Banda de Músics Unió Artística Murera en alguns dels temes. Projecte d’Autor té com a principal objectiu donar suport als cantautors de les Illes Balears i esdevenir un aparador cap a l’exterior. Han impulsat el projecte el Teatre Municipal de Muro, amb la col·laboració de la Banda de Música Unió Artística Murera i QSW Lighting Desing i amb el patrocini de l’Ajuntament de Muro.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt