Ara llegint
La inspectora Esther Ribas, nova cap de la Policia Local de Calvià

La inspectora Esther Ribas, nova cap de la Policia Local de Calvià

La inspectora Esther Ribas, nova cap de la Policia Local de Calvià

L’equip de Govern de Calvià ha resolt designar la inspectora del Cos Nacional de Policia, Esther Ribas Marino, com a nova cap de la Policia Local de Calvià .

Esther Ribas Marino és inspectora del Cos Nacional de Policia. És llicenciada en Dret, diplomada en Ciències Policials per la Universitat de Salamanca i té l’especialització en Policia Judicial, a més a més de diversos cursos de capacitació i especialització a l’àmbit policial. En la seva trajectòria com a inspectora del Cos Nacional de Policia ha tengut les responsabilitats de cap de Gestió d’Estranjeria, cap del Grup Operatiu de la Unitat Central de Xarxes d’Immigració Il·legal i Falsedats Documentals (UCRIF) i, actualment, exercia funcions de responsabilitat en l’Àrea d’Informació del CNP.

Esperanza Catalá, primera tinent de batle de Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Calvià, que ha destacat “l’ampli currículum i la capacitació de la inspectora Ribas”, i també que “es tracta de la primera dona a ocupar la prefectura de la Policia Local de Calvià, fet que representa una mostra més de la incorporació de les dones a l’alt comandament de les Forces i Cossos de Seguretat”.

És la primera vegada que la direcció de la Policia Local de Calvià és a càrrec de dues dones, amb Esperanza Catalá com a primera tinenta de batle de Policia Local i Protecció Civil i amb Esther Ribas com a cap del cos.

Esther Ribas releva al capdavant de la Policia Local de Calvià a Francisco Darder Kittila, que es reincorporarà al seu lloc de feina com a subinspector de la Policia Local calvianera, un cop finalitzada la pròrroga del seu nomenament per ocupar el lloc de feina de la Prefectura de la Policia Local.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt