Ara llegint
Arranca la Mostra de Cuina Menorquina, amb la participació de 31 restaurants fins dia 2 d’octubre

Arranca la Mostra de Cuina Menorquina, amb la participació de 31 restaurants fins dia 2 d’octubre

Avui divendres es posa en marxa una nova edició de la Mostra de Cuina Menorquina organitzada per Restauració Menorca i CAEB, que es mantendrà en marxa fins dia 2 d’octubre.

La inauguració de la Mostra de Cuina Menorquina, que tingué lloc ahir horabaixa a l’Arena Beach de Lago Resort Menorca, comptà amb la presència del conseller d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca, José Pastrana; el president de Restauració Menorca, José Bosch; el director de CAEB Menorca, Enric Casas, el director de Lago Resort Menorca, Alejandro Alguacil i el director general d’AgenciaCom, Antoni Martorell, a més de patrocinadors, col·laboradors i participants.

El director de Lago Resort Menorca, Alejandro Alguacil, donà la benvinguda a tots els assistents i assenyalà que “estem molt contents de participar en la Mostra de Cuina Menorquina amb quatre dels nostres restaurants com són l’Aquarium Port, Aquarium Cala’n Bosch, Foc Eco Brasserie i Sa Parrilla des Lago. A més, volem destacar que nosaltres treballem amb producte local, amb KM0 i amb sostenibilitat i apostem molt per això”.

Per la seva banda, el director general d’AgenciaCom, coorganitzador de la Mostra de Cuina Menorquina, Antoni Martorell destacà que “gràcies a totes les empreses i entitats que fan que la Mostra de Cuina Menorquina sigui possible i torni a ser una realitat. Un any més apostem per la cultura, ja que hem de concebre la restauració i la gastronomia com una activitat cultural i un esdeveniment per promocionar l’illa. Animem a tothom que hi participi i bon profit “. 

En el mateix sentit, el president de Restauració Menorca, José Bosch explicà que “volem donar les gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors, però sobretot als restaurants que hi participen. Enguany ha estat un any difícil per als restauradors, però, així i tot, ha estat un any molt bo. A més, cal destacar que Menorca és Regió Europea de la Gastronomia, i això s’ha de celebrar amb aquest esdeveniment de gran qualitat com és la Mostra de Cuina Menorquina”.

I afegí que “és una edició on trobem de tot, des de restaurants populars fins a grans restaurants i cadenes internacionals, i per això us animem a participar-hi i que gaudiu molt de la nostra cuina”.

Per acabar, el conseller d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca, José Pastrana, va afegir que “la Mostra de Cuina Menorquina és un projecte molt interessant i que, tot i haver tingut una temporada molt bona, és un producte que ajuda a allargar la temporada. A més, els 31 restaurants que hi participen per tota l’illa aporten gran valor i hem d’estar satisfets, ja que és un esdeveniment consolidat i nosaltres pensem que aquest tipus d’iniciatives s’han de fomentar”.

La Mostra de Cuina Menorquina comença avui divendres 16 de setembre fins al 2 d’octubre. Durant 17 dies, tant el públic local de Menorca com els seus visitants, podran gaudir dels 31 restaurants que hi participen. 

Llistat de restaurants que hi participen:

·  CIUTADELLA:

Aquarium Port

Asador Molí des Comte

Es Born

Mon Restaurant

Pinzell Restaurant

Racó des Palau

Rels Restaurant

Restaurant Cabòria

Restaurant Can Faustino

Restaurant S’Amarador

Ses Voltes Espai Gastronòmic

·  CALA BLANCA:

Restaurant Maribel

·  CALA EN BOSCH:

Aquarium Cala’n Bosch

Foc Eco Brasserie

Sa Parrilla des Lago

·  CALA GALDANA:

Restaurant Es Barranc

·  FERRERIES:

Restaurant Loar Ferreries

·  ES MIGJORN GRAN:

Es Chic

·  SANTO TOMÁS:

Nivi – Villa Le Blanc Gran Meliá

Restaurant Don Tomás

·  ES MERCADAL:

Café Bistro Sol 32

Hotel Jeni & Restaurant

The Tapas Gastrobar

·  FORNELLS:

Cafè del Nord

Ca Na Marga

·  ALAIOR:

Santa Marianna

Torralbenc

·  SON BOU:

Es Jardí des Temple

·  SANT LLUÍS:

Sa Paradeta d’en Doro

Sa Pedrera des Pujol

·  MAÓ:

Es Jardí Restaurant

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt